praktijk de groene vlinder holistische kinder therapie en coaching

Bianca Dijkshoorn

Holistische Kindercoach, kindermassage coach, lifecoach en als gecertificeerd consulent verbonden aan Sensikids.

Als moeder merkte ik dat onze dochter heel angstig was op 2-jarige leeftijd. In de zoektocht om onze dochter beter te kunnen begeleiden, kwam ik erachter dat zowel onze dochter als ik zelf hooggevoelig zijn. Dat is inmiddels jaren geleden. Sindsdien ben ik mij in hooggevoeligheid gaan verdiepen.  Na onze positieve ervaringen bij een holistisch kindercoach is er weer balans in ons gezin gekomen. Ook de aromatherapie is bij ons niet meer weg te denken.

De opleiding tot  holistische kindercoach en kindermassage coach was het gevolg, net zoals de specialisatie in hooggevoeligheid. Het is fijn om op deze manier  ouders en kinderen te  kunnen ondersteunen in een periode waarin het even niet zo lekker loopt.  Steeds weer  word ik er blij van als ouders en kinderen na persoonlijke begeleiding en/of het volgen van een cursus beter in hun vel zitten.

Bianca Haring

Holistische Kindercoach, kindermassage coach , voetreflexoloog, docent babymassage, Reiki I.

Na mijn middelbare school heb ik als verpleegkundige jaren met verstandelijk gehandicapten gewerkt. Tijdens het werken met deze mooie mensen lag mijn interesse ook al in “het alternatieve”. Ik heb tijdens deze periode een opleiding tot Voetreflexologie gedaan en later ook nog Reiki I.

Ik ben getrouwd en moeder van drie prachtige hooggevoelige kinderen. Ieder op zijn of haar eigen manier. Dat dit niet altijd makkelijk is om als ouders mee om te gaan heb ik dan ook regelmatig aan den lijve mogen ondervinden. Tijdens het opgroeien van de kinderen ben ik steeds meer erachter gekomen dat er meer is dan alleen de reguliere geneeskunst. Mijn kinderen zijn mijn grootste leerschool geweest. Dankzij hen ben ik uiteindelijk de opleiding tot holistisch kindercoach, kindermassage coach en docent babymassage gaan volgen en doe ik nu wat ik het allerliefste doe; “kinderen en/of volwassenen bijstaan in een periode waarin het even niet zo lekker loopt“.