praktijk de groene vlinder holistische kinder therapie en coaching

Cursus Shantala baby-massage

De cursus babymassage is een ontspannende bezigheid, zowel voor de ouder/verzorger als voor de baby zelf en kan door iedereen gemakkelijk geleerd worden. De cursus is voor ouders/verzorgers met kindjes van
6 weken tot 10 maanden

Het belangrijkste effect van babymassage is dat de band tussen jou en je baby versterkt wordt en dat je leert zijn/haar lichaamstaal beter te begrijpen. De bedoeling van de cursus is dat je kennis krijgt van de ontwikkeling van je baby, zijn/haar lichaamstaal en het masseren.

Bij Praktijk de groene vlinder werken we vanuit een holistische visie, dit komt ook terug tijdens de babymassage. We werken met natuurlijke materialen die veilig zijn voor de baby’s.

•Babymassage is heerlijk ontspannend voor ouder en kind.
•Babymassage kan helpen bij krampjes, verstopping en andere ongemakken.
•Babymassage stimuleert de zintuiglijke, motorische en emotionele ontwikkeling van het kind (hierdoor kan het extra   waardevol zijn voor bijvoorbeeld te vroeg geboren kindjes of kindjes met een handicap).
•Babymassage verdiept de band tussen ouder en kind.
•Door de cursus Shantala babymassage leer je  de lichaamstaal van je kindje beter begrijpen en intuïtief  zul je meer gaan aanvoelen wat je kindje nodig heeft.

Mocht je de cursus individueel of met minimaal nog drie vrienden/vriendinnen willen volgen neem dan contact met ons op.